Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Hidromek İş Başvurusu

Hidromek iş başvurusu yapmak isteyenler, Hidromek iş ilanları üzerinden iş başvurusu yapmaları gerekmektedir. üretim tesislerine ve genel müdürlük bünyesindeki çeşitli departmanlarına personel alımı yapacak olan firmanın iş ilanları listesi yazıdadır.

2020/05/15


İş makineleri üreten ve ürettiği iş makinelerinin satışını yapan Hidromek, içinde bulunduğu sektör içerisinde Türkiye'nin öncü şirketleri arasında gösterilmektedir. Üretilen makineler altyapı, yol bakım ve onarım, kanal açma ve diğer kazı işlerinde kullanıldı ve kullanılmaya da devam ediyor. Hidromek bünyesinde 1700'den fazla personel çalışmaktadır. Şirket 100‘ün üzerinde yurt dışı ve 300‘ün üzerinde yurt içi tedarikçi ile çalışmaktadır. Binlerce kişiye iş imkanı sağlayan şirket, daha önceki yıllarda olduğu gibi ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için 2022 yılında üretim tesislerine ve genel müdürlüklerine ihtiyaç doğrultusunda personel alımı yapmaya devam ediyor. Sizlerde Hidromek'te çalışmak istiyorsanız, sitemiz üzerinden paylaştığımız iş ilanları bağlantısını kullanarak, kuruma iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Çalışanlara Sağlanan Sosyal ve Yan Haklar

  • Servis
  • Yemekhane
Çalışılan pozisyona göre sosyal ve yan haklarda değişiklikler olabilir.

İş Başvurusu

Çalışılacak departmana göre aranılan niteliklerde değişkenlikler olmaktadır. Fakat erkek adayların tercihen  askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekmektedir.
Hidromek iş başvurusu, internet üzerinden yayınlanan iş ilanları üzerinden veya Hidromek insan kaynakları departmanına ait mail adresine gönderilen özgeçmişler üzerinden yapılmaktadır. Genel başvuru yapmak için kullanacağınız e-posta adresi; ik@hidromek.com.tr bu e-posta adresine çalışmak istediğiniz bölümü yazıp, özgeçmişinizi göndererek iş başvurusunda bulunmak mümkündür.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google