Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Evlerde Bir Köşede Duruyordu! Değerini Duyan Satmak İçin Sıraya Giriyor

Bir zamanların en popüler çeyizlik fincan takımının değerini duyan şaşırıyor

2024/01/01

Eski dönemlerin en popüler fincan takımının değeri artık altınla yarışıyor. Son yıllarda antika eşya haline gelen sarı fincan takımları oldukça ilgi görüyor. Bu özel setlerin ortalama fiyatı 1.950 TL’ye kadar çıkıyor. Bu fincan takımının antika ve aynı zamanda da kullanışlı olması fincanları çok değerli kılıyor.

Bu özel fincan takımı, ikinci el sitelerde ve büyük alışveriş sitelerinde 1.950TL'den satılıyor. Antikacılar bu fincanlar için gram altını aşan yüksek fiyatlar talep ediyor. Bu fincanlar çok eski çağlardan beri aile yadigarı olup sahiplerine ek bir gelir kaynağı sağlamaktadır. Antikacılar bu fincan takımını yüksek fiyatlara almak istediklerini sosyal medyada duyuruyor.

Ancak bu durum dolandırıcıların da dikkatini çekti. Benzer eşyaları antika fiyatına satmaya çalışan dolandırıcılar da var.

Koleksiyoncular arasında popüler oldu

1980'li ve 1990'lı yıllarda popüler fincanlarından olan her evde mutlaka bulunan sarı fincan takımları, antikacıların ve koleksiyonerlerin gözdesi haline geldi. Kupaların değerindeki bu artış genel olarak yıllar içerisinde dayanıklılığından, antika değerinden ve estetik görünümünden kaynaklanmaktadı

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google