Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Çok Sayıda Hasta Kabul Görevlisi Alımı Yapılıyor

İŞKUR'da Türkiye genelinde bulunan bir çok hastaneye hasta kabul elemanı alımı yapılıyor. İlanlara başvuru bilgileri yazıda.

2022/07/05

İŞKUR'da hasta kabul görevlisi ilanlarına iş arayanların yoğun ilgisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile birlikte 2022 Temmuz ayından itibaren yeni asgari ücret 5 bin 500 TL olarak güncellendi. Bunun üzerine işi olmayan vatandaşlar iş aramasına daha da hız kazandırdı. Özellikle iş arayanlar hastane personel alımlarına yönleniyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre hastanelerde çalışacak hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımı yapılacak.

Başvuruların İŞKUR üzerinden online bir şekilde yapılacağı açıklandı. Sadece online başvuruların yapılacağı ilan için yaş aralığının 18 – 55 olduğu ifade edildi. Peki, başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilecek?

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Alımların şu an için sadece online İŞKUR üzerinden olacağı açıklandı. Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımları sürekli olarak güncellenmeye devam ediliyor. Aşağıdaki link üzerinden güncel personel alımlarını yakından inceleyebilirsiniz.

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ ALIM ŞARTLARI NELER?

Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımları için şartların genel olan kısmı açıklandı. İlanların içeriğine göre şartlar değişkenlik gösterebilir. 18 yaşını tamamlamış ve 55 yaşını tamamlamamış kişiler için personel alım şartları şu şekilde:

  • En az lise mezunu olması,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • 18 yaşını geçmiş olması,
  • İŞKUR’a kayıtlı olması kayıtlı değilse kayıt yaptırması,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması
  • Bazı ilanlar için dil şartı da aranmaktadır
  • Gece vardiyasında çalışmaya uygun olmak
İLANLARI İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google