Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

THY 1000 Kabin Memuru Alımı Yapacak

THY bünyesine 1000 kabin memuru alımı gerçekleştirecek haberlerinden sonra adaylar başvurulara odaklandı. İşte detaylar...

2022/05/09

THY, bünyesinde bulunan açık pozisyonları kapatmak için dönem dönem personel alımları gerçekleştiriyor. Edinilen bilgilere göre Türk Hava Yolları 2022 yılı 1000 YENİ KABİN MEMURU ALIMI daha yapılacak. Adaylar başvuru ilanına odaklandı. THY kabin memurluğu için kimler başvuru yapabilecek. 14 Nisan’da yapılan açıklamadan sonra adaylar başvuru ilanını bekliyor. Sürecin daha fazla uzamaması adına isegir.net olarak bizler de konuyu gündeme getiriyoruz.

1000 Kabin memuru alımı genel şartları nelerdir?

Başvuru için adayların T.C. vatandaşı olması, 1 Ocak 1992 ile 31 Aralık 2002 tarihleri arasında doğmuş olması ve en az lise mezunu olması gerekiyor.

Ayrıca mavi kart sahibi olanlar kişiler de başvuru yapabilecektir. İyi derecede İngilizce bilmek gerekirken, 2 yabancı dil bilmek tercih sebebi olmaktadır. Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmaması, Türk Hava Yolları “THY AO” veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle daha önceden ayrılmış olmaması şartları yer alıyor.

THY kabin memurluğu başvuru özel hususlar

THY başvurularında adayların kadınlarda 160-180 cm. arası boya sahip olması, THY AO Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmaması gerekiyor.

Türk Hava Yolları kabin memuru alımı başvuruları

Türk Hava Yolları THY ilan süreci için adayların beklentisi arttı. 14 Nisan’da yapılan açıklamanın ardından 1000 yeni kabin memuru ile 200 yeni pilot alımı ve diğer 100 personel alımı süreci bekleniyor. İlanlar yayımlanır yayımlanmaz detayları isegir.net'te paylaşacağız.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google