Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

HD İskender İş Başvurusu

HD İskender iş başvuru sürecine ilişkin tüm detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz.

2022/05/02

Kurulduğu yıldan bu yana başarı grafiğini her zaman yükseltmeyi başaran ve müşteri memnuniyeti prensibinden yola çıkarak bunu ilke edinen, ilkelerinden taviz vermeden bu günlere kadar gelen HD İskender iş ilanları ile yine gündemde. Firmanın insan kaynaklarının yaptığı açıklamalara göre ilk kez 1995 yılında Ankara’da açılan ve başarı macerasını günden güne arttırarak sürdüren HD İskender, Türkiye’de 250'nin üzerinde restoranı bulunan en büyük yerli restoran zinciridir.

Büyük kentlerin dev alış veriş merkezlerinde açılmış olan bu şubelerde size güler yüz ve kalite hizmet etmektedir. En son teknoloji ürünleri ile hızlı hizmet anlayışı, güvenilirlik ve kaliteyi harmanlayarak sadece sizin memnun olmanızı amaçlayan firmanın personel alımı konusunda da titiz davrandığı bir gerçektir. HD İskender Personel Alımı için internet sitesi devreye girerek başvuruların kolaylaşması sağlanmaktadır. Ürünlerini çeşitlendirerek Dede Köfte, Pidem, HD Döner, Tadım Pizzayı da bünyesine katan ve HD Grup olarak faaliyetlerine devam eden firma, alanında bir numaradır.
Ürünlerin hiç birinde katkı maddesine rastlayamazsınız, tamamı % 100 dana etinden oluşan malzemelerle imal edilen bu ürünlerin hepsini gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Alanında uzman olan deneyimli gıda mühendislerinin gözetiminde yapılan bu üretimler Avrupa standartları göz önünde bulundurularak yapılmaktadır. HD İskender iş başvurusu ile size de hayalini kurduğunuz işin kapılarını açmanıza yardımcı olmaya çalışmaktadır. HD Group bünyesinde bulunan tüm şirketlerin, şubelerin üretimleri ve firmalar ISO22000:2005 belgesi alarak onaylanmıştır. Başarı öyküsü Ankara’da başlayan ve giderek yurdun en büyük şehirlerine yayılarak adını duyuran HD İskender, sektöre damgasını vurarak kendinden sonra gelen firmalara liderlik yapacak kapasiteye de sahiptir. 

İş Başvurusu

HD Ailesi’ne katılmak artık çok daha hızlı ve kolay!
  1. 0530 258 73 29 WhatsApp Başvuru Hattı’mıza; ad soyad, iletişim numarası, ikametgah bilgisi (il, ilçe) başvuru yaptığınız pozisyonu mesaj at veya bu bilgileri söylediğiniz videonuzu paylaşabilirsiniz.
  2. Ad-Soyad ve cep telefonu bilgilerini, güncel özgeçmişini hdisealim@hdholding.com adresine mail atarak başvurunuzu insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google