Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Akbank Güncel İş İlanları

Akbank iş ilanları hakkında bilgiler, başvuru şartları ve Akbank iş başvurusu burada.

2022/05/02

Akbank, 2022 yılı içerisinde birçok birimine personel alımı yapmaktadır. İş başvurusu yaparak yeni bir sayfa açmak isteyenlere kapılarını sonuna kadar açan bankanın, sürekli olarak güncellenen ilanları bulunmaktadır. Banka alımlarını kendi sistemi üzerinden yapmaktadır. Öncelikli olarak alım ilanları bulunmakta ve bunların başvuru detayları ise insan kaynakları üzerinden duyurulmaktadır. Akbank personel alımı yapıldığı zaman İK üzerinden alımlar personel adaylarında aranan niteliklere uygun olarak alım yapılacaktır. Bunlar için belirli kıstaslar ortaya konmaktadır.

Akbank personel alımı için gerekli kurallar ise TC vatandaşı olmak, lisans mezunu olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak, banka ortamında çalışabilecek olan İletişim Becerisi yüksek kişiliğe sahip olmak. Bunların yanı sıra takım çalışmasına uygun olabilecek bir sistem ile çalışmak, daha öncesinde ise Akbank için başvuru yaparak olumsuz sonuçlanma durumu olmamak şartları arasında yer almaktadır. Akbank yeni dönemde alımlarını gerçekleştirmek üzere birçok kategoride ilanlarını yayınlamış bulunmaktadır.

akbank personel alımı

2022 alımları arasında Akbank personel alımı olarak Kobi Saha Satış yönetici yardımcısı da bulunmaktadır. Uzman yardımcılığı sınavları ise belli dönemlerde yayınlanmaktadır. İngilizce bilmek ise bu bankaya girmek için son derece önemli bir artıdır. Uzman yardımcılığı sınavında önemli bir katkı sağlayacaktır. Yeni yıl için belirlenen iller ise yeni iş döneminde ilan edilmiştir. İnsan kaynakları sayfasına uğrayarak buradan alımları gerçekleştirmek mümkün olacaktır. Personel alımları hemen her yıl yenilenerek yapılmaktadır. Uygun görülenler içinde başvuru nitelikleri yapılacak olan kanallar üzerinden sizlere iletilecektir. İlanlara başvuru yapan ve uygun görülen adayların sınava davetleri gerçekleştirilerek mülakat sonrasında işe alım süreçleri başlayacaktır. Akbank iş başvuruları Akbank İşe Alım Sistemi üzerinden yapılmaktadır. Akbank İşe Alım Sistemi'ne buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google