Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Et ve Süt Kurumu İşkur ile Daimi İşçi Alımı İlanı Yayınlandı

İŞKUR üzerinden yayınlanan son ilanlara göre et ve süt kurumu bünyesine en az ilkokul mezunu daimi işçi alımı gerçekleşecek. Yapılacak alımlara ilişki

2022/03/17

İŞKUR'da yeni işçi alımı ilanlarını yayımladı. İŞKUR bünyesinde yayınlanan son ilanlara göre Et ve Süt Kurumu açık pozisyonlarını üzere en az ilkokul mezunu işçi alımı yapacak. Anı zamanda yayımlanmış olan ilan için başvurular başlamış olup sadece şartları sağlayan adaylar başvuru yapabilecekler. Peki şartlar ve alım yapılacak kadrolar nedir?


Daimi İşçi Alımı Kadroları Nedir?

İŞKUR ile yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre Et ve Sür Kurumu bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 6 kişilik boş kadro ile farklı şehirlerde işçi alımı gerçekleştirecektir.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Erzincan - 1 Kaynak Operatörü, 1 Soğutma Sistemleri Teknisyeni alınacak.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Depo Müdürlüğü 3 Kasap, 1 Şoför Yük taşıma.


Başvuru Şartları Ne Olacak?

Kasap alımı için en az İlkokul mezunu olmak gerekiyor. Kadın veya Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için adaylardan,

- 18-40 yaş arasında bulunmak.

- En az İlkokul/İlköğretim mezunu olmak,

- Ağır/Tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu ve herhangi bir kronik rahatsızlığının olmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek,

- MEB, ESK ve İŞKUR tarafından düzenlenen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden (SEKAP) sertifika sahibi olmak veya kasaplık konusunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahip olmak.

- Meslekte en az 12 ay tecrübeli olduğunu SGK kayıtları ile belgelemek,


Başvurular Elektronik Ortamda veya Telefondan Yapılabilecek!

Et ve Süt Kurumu işçi alımı için adaylar başvurularını İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirecek. İŞKUR işçi alımlarına başvuru için İŞKUR resmi İnternet adresi veya Alo170 telefon numarası kullanılabilir.

Et ve Süt Kurumuna personel alımı için adaylar başvurularına ilanların yayım tarihi ile başlayabilecek. En geç 21 Mart 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmekte olup başvuru içn aşağıdaki adımları kullanabilirsiniz.

Elektronik Başvuru Ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Telefonda Başvuru: Alo 170 Hattı

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google