Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Sabancı Holding İş Başvurusu

Güncel Sabancı Holding iş ilanları ve açık pozisyonları listesinden Sabancı iş başvurusu yapabilirsiniz.

2022/02/20

Sabancı Holding, ülkemizin en önemli kuruluşlarından bir tanesidir. Sabancı Holding, bünyesinde barındırdığı şirketler ile on binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. Yalnızca bir değil birçok alanda (Bankacılık, Enerji, Çimento, Perakende ve Sigorta, Sanayi, Maden, Gıda) faaliyet göstermektedir. Ülke ekonomisinin kalkınmasında büyük öneme sahip olan Sabancı Holding, 60 binden fazla kişiye iş imkanı sağlamaktadır. Şirket, işe alımlarını büyük bir titizlikle gerçekleştirmektedir.

Yazımızda Sabancı şirketlerinin bağlı oldukları şirketlerin genel merkez iş başvurusunu sizlerle paylaşıyoruz. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
sabancı

Sabancı Personel Alımı

Türkiye'nin en prestijli holding kuruluşu olan Sabancı iş başvurusu yapmak istiyorsanız, Şirketin insan kaynakları sayfasında yayınladığı iş ilanları yoluyla başvuru yapabilirsiniz. Sabancı iş ilanları için tıklayın. Açılan sayfada Sabancı Holding bünyesindeki tüm şirketlerin iş ilanları ile açık pozisyonları görüntüleyebilir, kendinize uygun gördüğünüz bir ilana başvuruda bulunabilirsiniz. Fakat öncelikle sisteme kayıt olmanız gerekmektedir. 2 dakikanızı ayırarak sisteme kayıt olabilirsiniz. Yaptığınız tüm başvuruların takibini sistem üzerinden yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google