Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Doğalgaz Yardımı Başvuru Ekranı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 milyon haneye doğalgaz yardımı yapılacağını açıkladı. Peki başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru ekranı...

2022/02/17

Doğalgaz faturaları cep yakmaya devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşlara nefes aldıracak yeni doğalgaz desteğini duyurdu. Vatandaşlar doğalgaz desteği başvurusunun nasıl yapılacağı, ödemelerin yapılacağı tarihi araştırıyorlar. Peki doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlayacak 2022? Doğalgaz desteği desteği kimlere verilecek?

DOĞALGAZ DESTEĞİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında doğalgaz desteği ile ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz desteği başvurularının cuma günü başlayacağını açıkladı.

DOĞALGAZ DESTEĞİ NE KADAR VE KİMLERE VERİLECEK? 

Doğalgaz desteği, hane başına yıllık 450 lira ile 1150 lira arası destek sağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının kriterlerine uyan 4 milyon hane için yılda 2 defada ödenmek üzere 450 lira ile bin 150 lira arasında değişen miktarlarda doğalgaz desteği sağlayacağız. Kronik hastaların ve yaşam destek cihazına bağlı olarak hayatını sürdüren kişilerin bulunduğu haneler için bu rakama yüzde 5 ilave yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

DOĞALGAZ DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

Desteğe başvurular 18 Şubat 2022 Cuma gününden itibaren alınacak. Başvuruların e-devlet ya da sosyal yardım vakıfları üzerinden alınması bekleniyor. E-devlet başvuru ekranı için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google