Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

D&R İş Başvuru Formu

D&R mağazalarında çalışmak istiyorsanız, D&R iş ilanları üzerinden şirkete iş başvurusu yapabilirsiniz. Şirket ve personel alımı detayları yazıda.

2022/02/14

Hobi ve kültür perakendeciliği alanında benzersiz bir hizmet sunan D&R, ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için işe alımlar gerçekleştirmektedir. D&R, 51 ilde 214 mağazaya sahiptir. Mağazalarını genellikle şehrin en işlek caddelerine ve alış veriş merkezlerine açmaktadır. Ayda milyonlarca müşteriye ulaşan şirket, çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bünyesinde binlerce ürüne yer vermektedir.

D&R'ın insan kaynakları politikası, şirket ve çalışan hedeflerinin örtüşmesi eksenine kurulmuştur. Bu nedenle çalışanlar arasında kurumsal bağlılığın yüksek tutulmasına büyük önem verilmiştir. Sizde mağazacılık alanında bir kariyer hedefliyorsanız, sitemiz üzerinden yayınladığımız bağlantıyı kullanarak D&R iş başvurusu yapabilirsiniz. Örnek olması açısından en çok aranan pozisyon olan satış danışmanı pozisyonu için gereken genel nitelikler şöyledir:

  • En az lise mezunu, 
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • İletişim yeteneği güçlü,
  • İlanın bulunduğu mağazaya yakın ikamet etmek.


D&R İş İlanları

D&R'da çalışmak için şirketin kariyer sitelerinde yayınlandığı iş ilanlarını üzerinden iş başvurusu yapmanız gerekmektedir. Yapılan iş başvuruları bir havuzda toplanarak D&R insan kaynakları departmanı tarafından incelenmektedir. İş başvurusu yaparken işin tanımında yer alan kriterlere uygun olup olmadığınıza dikkat etmelisiniz. Mümkün olduğunca ikamet ettiğiniz bölgeye yakın ilanlara başvuruda bulunun. İş ilanları ve iş başvurusu için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google