Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

O Belediyeden Öğrencilere 1000 TL Eğitim Desteği

Esenler Belediyesi'nden öğrenciler için müjdeli haber geldi. Belediye, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere eğitim desteği verileceğini duyurdu.

2022/01/25

Esenler Belediyesi'nden eğitime 1000 TL'lik destek duyuruldu. Yapılan açıklamada desteğin üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik olduğu belirtildi.

Esenler Belediyesi Öğrencilere 1000 TL Verecek!

Esenler Belediyesi, ilçe içinde oturan ve gerekli şartları taşıyan öğrencilere 1000 TL eğitim dayanağı verileceğini duyurdu. Müracaatlar web üstünden sağlanırken adayların gerekli koşulları taşıması gerektiğinin altı çizildi.


1000 TL Eğitim Desteği Alma Şartları?

– Esenle ikamet etmek

– Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda örgün eğitim almak,

-Üniversite İmtihanına hazırlanmak,

-Lise 12. derslik talebesi olmak.


Esenler Belediyesi Eğitim Takviyesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Eğitim takviyesi müracaatları, Esenler Belediyesi resmi web sayfası üstünden gerçekleştiriliyor. Destekten yararlanmak isteyenlerin ” Kullanıcı oluştur” kısmından kayıt oluşturması gerekiyor. Müracaat süreçleri ise ” Online işlemler” kısmından T.C. kimlik numarası girişiyle tamamlanıyor. Dileyen adaylar buradan direkt olarak müracaat sayfasını ziyaret edebilirler.

Öğrencilere Eğitim Desteği Nasıl Verilecek?

Esenler Belediyesi Başkanı Tevfik Göksu, yapmış olduğu açıklamada öğrencilerin eğitim, spor, kültür, sanat, bilim ve teknoloji alanlarında kendilerini geliştirebilmeleri için eğitim takviyesi verileceğini tabir etti.  İyilerde ikamet eden ve MEB’e bağlı örgün liselerde okuyan 4.000’ne yakın son derslik öğrencileri Ocak, Mart ve Nisan ayında toplam 1000 TL dayanak alacak.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google