Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kamu ve Özel Sektöre Çok Sayıda Temizlik Görevlisi Alınıyor

Kamu ve özel sektöre çok sayıda temizlik görevlisi alımı yapılıyor. İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. İşte detaylar...

2021/12/03

İŞKUR üzerinden Türkiye'nin dört bir yanında bulunan kurumlara farklı meslek gruplarında personel alımları yapılırken, İŞKUR'da en çok yayınlanan ve iş arayan kişilerin çok fazla talep gösterdiği temizlik görevlisi ilanları hakkındaki detayları yazıda paylaşıyoruz.

İŞKUR PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.


ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Temizlik görevlisi başvuru şartları özel ve genel olarak değişkenlik göstermektedir. Genel şartlar yukarıda olduğu gibi açıklanmakta olup, özel şartlar ilanlara göre değişkenlik göstermektedir. Özel şartlar için ilanları detaylı incelemeniz gerekmektedir.


BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK

Başvuruda bulunmak isteyen adayların şartları taşıması durumunda aşağıdaki link üzerinden başvurularını online yapmaları yeterli olacaktır. İŞKUR’da yayınlanan ilanları görüntülemek için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google