Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

7-8 Bin TL Maaşla Çalışacak Personel Aranıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), üzerinden yayınlanan ilanda yüksek maaşla çalışacak personel alımı yapılıyor. Başvuru detayları haberimizde.

2021/11/29

İŞKUR üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Yurtdışı ilanları kategorisinde yayımlanan işçi alımı için 7-8 bin TL maaş verileceği açıklandı. Kıbrıs’ta çalışmak isteyen işçilerin alınacağı duyuruldu. Başvuruların İŞKUR üzerinden online olarak alınacağının ifade edildiği personel alımı için detaylar haberimizde..

Yayımlanan personel alımında son başvuruların 22 Aralık tarihinde alınacağının altı çizildi. Online olarak yapılacak personel alımı için, “İş yerimizin Kıbrıs’taki şantiyesinde çalışacak alüminyum imalat montaj ustası katlanır sürme giyotin cam silikon cephe işlerinden anlayan personel aranmaktadır” ifadesi kullanıldı.

Başvuru şartı için ise, “Yeterli mesleki bilgi ve deneyime sahip olmak” açıklaması yapılırken, maaş olarak 7 bin TL ila 8 bin TL arasında ödeme yapılacağı açıklandı.


Çalışma Adresi Bilgisi

Çalışma Adresi  :SANAYİ MAH 148.CAD NO:102 KUZEY KIBRIS

İrtibat Bilgileri

İsim: ALTAN BEY

Unvan: Şantiye müdürü

Telefon: 05309553200


Ücret ve Diğer Bilgiler

En Az Ücret: 7000 TL (AGİ Dahil Değil)

En Çok Ücret: 8000 TL


BAŞVURUDA BULUNACAKLARA UYARILAR

İŞSİZLİK ÖDENEĞİ ALIYORSANIZ DİKKAT!

Haklı bir nedene dayanmaksızın belirtilen tarihe kadar yapılan çağrıya cevap vermeyen veya görüşmeye gitmeyenlerin işsizlik ödeneği kesilmektedir.

Önerilen işi haklı bir nedene dayanmaksızın reddedenlerin ödeneği kesilmekte tekrar başlatılmamaktadır.

SOSYAL YARDIM YARARLANICILARININ DİKKATİNE!

Haklı bir nedene dayanmaksızın belirtilen tarihe kadar önerilecek işe / programa yönlendirilmek üzere yapılan çağrıya cevap vermeyen veya çağrı sonrasında görüşmeye gitmeyenlerin, bu durumun üçüncü kez tekrarı halinde nakdî düzenli sosyal yardımları bir yıl süreyle kesilecektir.

Önerilen işi / programı haklı bir nedene dayanmaksızın üçüncü kez reddedenlerin nakdî düzenli sosyal yardımları bir yıl süreyle kesilecektir.

Detaylar için TIKLAYIN.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google