Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Coca Cola Personel Alımı

Coca Cola güncel iş ilanları ile şirketin açık pozisyonlarına iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

2021/09/22

Gazlı ve gazsız içecek sektöründe pazar lideri olan Coca Cola, Türkiye'de çok sayıda personel alımı yapacak. 10 bini aşan çalışanı ile faaliyet gösteren şirket, bünyesindeki açık pozisyonları kapatmak için yayınladığı iş ilanları ile personel alımı yapıyor. Coca Cola iş başvurusu elektronik ortamda yapılmakta olup, yapılan başvurular Coca Cola insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilmektedir.

ULUSLAR ARASI KARİYER İMKANI
Coca-Cola eko sisteminin 5 coğrafi yönetim grubundan biri olan ve 90 ülkenin bağlı olduğu Avrasya ve Afrika Grubu, İstanbul'dan yönetilmektedir. Bu nedenle, Coca-Cola Türkiye'de çalışırken, Türkiye'de kalarak farklı ülke ve grup sorumlulukları alabileceğiniz gibi başka bir ülkeye taşınarak kariyerinize farklı bir yön de çizebilirsiniz.
Coca-Cola Türkiye’de göreve başlayan birçok çalışan, Amerika, Romanya, Kazakistan, Azerbaycan, Bahreyn gibi dünyanın farklı noktalarında, farklı görevlerde çalışma imkanı yakalamaktadır.

Şirket Bilgileri

Çalışan yaş ortalaması: 34
Fabrika sayısı: 25
Türkiye'deki fabrikalar: Çorlu, Bursa, Ankara, İzmir, Mersin, Sapanca, Elazığ, Köyceğiz, Hazar

Çalışanlara Sağlanan Genel İmkanlar

  • Özel Sağlık Sigortası
  • Bireysel Emeklilik
  • Hayat Sigortası
  • Servis
  • Yemekhane

Coca Cola Personel Alımı

Coca Cola personel alımları sadece fabrikaların bulunduğu bölgeler ile sınırlı değildir. İhtiyaç doğrultusunda Türkiye'nin 81 ilinde işe alımlar gerçekleştirilebilir. Coca Cola tarafından yayınlanan açık pozisyonlar şunlardır: Satış Temsilcisi, İnsan Kaynakları Yetkilisi, Üretim Mühendisi, Muhasebe Uzmanı, Teknik Servis Yetkilisi, Tahsilat Sorumlusu, Sipariş Sorumlusu, Kalite Güvence Personeli ve çok daha fazlası... Eğer sizlerde Coca Cola'da çalışmak istiyorsanız, şirketin iş ilanlarını kullanarak iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Coca Cola iş ilanları listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google