Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Arabama Reklam Almak İstiyorum

Arabaya reklam alma uygulaması ülkemizde de yavaş yavaş yaygınlaşıyor. Arabaya reklam almak ne kadar kazandırır? Nasıl başvurulur? Detaylar yazıda.

2021/07/31

Son dönemlerde popülerleşen arabaya reklam alma ile para kazanabilirsiniz. Arabama reklam almak istiyorum diyenler için tüm bilgileri yazımızda derledik.

İlk olarak özel halk otobüslerine verilen kaplama reklamlar, gün geçtikçe popülerlik kazanarak, artık arabalar için de verilmeye başlandı. Bu yöntem araç sahipleri için bir gelir aracı oldu. Sizde şahsınıza ait bir arabaya sahipseniz, reklam alarak para kazanabilirsiniz. Kazanacağınız para, reklam aldığınız şirket, aracınızın marka ve modeli ile gezeceğiniz güzergaha göre değişiklik gösterebilir. Sizde bu yolla gelir elde etmek istiyorsanız yazımızı dikkatlice okumalısınız.

Arabaya Reklam Almak

Araçlarında reklam yayınlatmak isteyen sürücüler, araba marka ve modellerini, işe gidip gelme güzergahlarını, araba sürme saatlerini belirtiyor. Karşılıklı anlaşmanın sağlanmasıyla firmalar araç sahiplerinin araç giydirme ücretini de karşılayarak, reklam veriyor. Firmalar, performans ve verimlilik açısından, araçların kaç km mesafe gittiğini ve ne gibi yerlerde park halinde olduğunu özel uygulamalar sayesinde inceleyebiliyor.
Örnekler:
Doblo

arabama reklam almak istiyorum

Aylık Ne Kadar Kazandırıyor?

Aracınıza reklam alarak aylık 250 TL’den 1500 TL’ye kadar kazanç elde etmek mümkün. Kazanılacak para anlaşma yapacağınız firmaya göre değişiklik göstermektedir.

Aracıma Nasıl Reklam Alırım?

Arabanıza reklam almak için bu iş kurulmuş olan platform üzerinden kayıt olabilirsiniz. Reklam verenler ile araç sahiplerini buluşturan platforma erişim için tıklayın. Bağlantıya tıkladıktan sonra "Aracınızı Kaydedin" butonuna tıklayın. Açılan sayfadaki formu doldurun ve bulunduğunuz bölgede tanıtım yapmak isteyen firmaların sizinle irtibata geçmesini bekleyin. Site tarafından iş bittikten sonra, Arabanızdaki reklam güvenli bir şekilde sökülüp, boyasına herhangi bir zarar vermeden geri teslim edilme garantisi vardır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google