Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Altın Fiyatları Düştü! Dünyaca Ünlü Uzmandan Tahmin Geldi

Altın fiyatlarında dolar ve onsun geri çekilmesiyle birlikte düşüş yaşandı. İşte altın fiyatlarındaki son durum ve dünyaca ünlü uzmandan altın tahmini

2021/07/16

Altın fiyatlarında haftanın kapanışında düşüş görünürken, Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü 497,50 liradan tamamladı.

Yatırım tercihlerinin uzun vadede en güvenli limanlarından biri olarak görülen altında düşüş yaşandı. 24 ayar külçe altının gramı yüzde 1,33 azalış yaşadı.


YÜZDE 1,33 DÜŞÜŞ

İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 806,00 lira, Cumhuriyet altını 3.299,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise çarşamba günü kapanışa göre yüzde 1,33 düşüşle 497,50 liradan işlem gördü.

Dünyaca ünlü uzman uyardı! Altın fiyatları uçuşa hazırlanıyor

Bombay’daki Nirmal Bang Commodities araştırma başkanı Kunal Shah, “Enflasyon artsa da getirilerde sürekli bir düşüş oldu. Küresel ekonominin belki de en iyisi halini gördüğünün ve ileriye doğru yavaşlayacağının bir göstergesi… Bu nedenle altın bize çekici geliyor,” ifadelerini kullandı. Ayrıca altın fiyatına yönelik beklentilerini açıklayarak şunları söyledi: "Altının yakın vadede 1.800 doların altına düşmesini beklemiyorum ve yeniden 1.900 doları test etme potansiyeli var." dedi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google