Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

OGM 2083 İşçi Alımı Başvuruları Başladı

Orman Genel Müdürlüğü 2083 işçi alımı başvuruları 14 Haziran itibariyle başladı. OGM işçi alımına ilişkin detaylar ve başvuru bilgileri haberimizde.

2021/06/14

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine 2083 işçi alımı gerçekleştirilecek. Yapılacak olan alımlarda adaylardan KPSS şartı aranmayacak. Orman genel Müdürlüğü’nden geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda 2080 geçici işçi ile 3 daimi işçi alımı için İŞKUR üzerinden başvuruların alınacağı belirtilmiş, başvuru tarihleri de resmi duyuruda yer almıştı.

OGM Geçici ve Kadrolu işçi alımları için başvuru işlemleri 14 Haziran 2021 tarihinde başladı, 18 Haziran’da ise sona erecek. 

Resmi duyuruda , başvuru şartları ile diğer detayların ilgili tarihlerde İŞKUR üzerinde yayınlanacağı kaydedildi.

Duyuruda ayrıca şu ifadelere yer verildi:

GEÇİCİ VE DAİMİ İŞÇİ ALIM İLANI

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2080 Geçici İşçi, 3 Daimi İşçi olmak üzere toplam 2083 işçi alımı yapılacaktır.

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında belirtilecektir. Bu ilanlar 14-18/06/2021 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yayımlanacaktır. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır.

Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacaktır. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve tarihi İŞKUR açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de ayrıca duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacaktır. İlan edilecek tüm pozisyonların deneme süresi 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca iki aydır.

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ile Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

Başvuru için aşağıdaki linke tıkladıktan sonra iş yeri türü seçeneğinden kamu ve bulunduğunuz ili seçerek OGM ilanlarına erişebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google