Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

32 İlde Bekçi Alımı Yapılacak! İlanlar İŞKUR'da Yayınlandı

İŞKUR üzerinden 32 ilde bulunan özel kurumlara ilkokul-lise mezunu çok sayıda bekçi alımı yapılıyor. Başvuru bilgileri ve detaylar haberimizde.

2021/06/29

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni bekçi ilanlarını yayınladı. İŞKUR açık iş ilanları sayfası üzerinden yayınlanan yeni ilanlara göre toplam da 32 ilde bekçi alımının yapılacağı duyuruldu. Alımlar farklı öğrenim düzeylerinden yapılacak

İŞKUR son dönemlerde çok sayıda iş ilanı yayınlamaya başladı. Yayınlanan iş ilanlarına son olarak bekçi personel alımları eklendi. Şu an için 32 ilde bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. Özel kurumlara yapılacak olan bekçi alımı için hangi illerde alımların olacağı haberimizin devamında mevcut..


İŞKUR BEKÇİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR bekçi alım başvurusunda bulunmak isteyenler, İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır? sorusuna cevap arıyor. Başvuruda bulunmak isteyen adayların ilk olarak İŞKUR resmi web sayası üzerinden üye olması ve daha sonra haberimizin sonuna eklenen linkten ilanlara başvuruda bulunması gerekmektedir.


HANGİ İLLERE BEKÇİ ALIMI YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumunda yayımlanan ilanlara göre “İstanbul, Antalya, Ankara, Burdur, Amasya, Kırıkkale, Kocaeli, Kayseri, Eskişehir, Sinop, Çanakkale, İzmir, Erzurum, Çorum, Balıkesir, Osmaniye, Kastamonu, Tekirdağ, Denizli, Tokat, Bursa, Afyonkarahisar, Yalova, Adana, Düzce, Gaziantep, Konya, Manisa, Rize, Muğla ve Samsun” illerinde bekçi alımı yapılacağı ifade edildi.

İLANLARI İNCELEMEK VE BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google