Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

CarrefourSA İş Başvuru Formu

CarrefourSA personel alımı başladı. Sabancı Holding'e ait marketlerde çalışmak istiyorsanız, CarrefourSA iş başvuru formu doldurmalısınız.

2021/04/23

Türkiye'nin birçok yerinde şubesi olan geniş bir donanım ve hizmete sahip olan CarrefourSA Sabancı Holding  bünyesinde bulunmaktadır. Hizmet ve kalitede üstünlük gösteren ve halkın memnuniyetini alan CarrefourSA yaptığı indirim ve kampanyaları ile güncel kullanımdadır. CarrefourSA hizmetinde ürünlerinde verdiği özen ve kaliteyi CarrefourSA personel alımında da göstermektedir. Şirket, personel alımlarında eğitim, beceri, insanlarla iletişim kurabilme kabiliyeti, iş motivasyonu, yenililere açık olan ve gelişime hazır kişileri tercih etmektedir. Belirli bir çalışma saati dahilinde iş gücünü kullanan CarrefourSA günde 8 saat olarak belirlemiştir. Çalışanlarına iş başarı ve motivasyonlarının karşılığını hakkıyla karşılama odaklı olan CarrefourSA çalışanlarının 6 aylık bir zaman dilimini tamamlamaları dahilinde aldığı maaşının %50'sini 3 ayda bir olmak üzere prim olarak verir. Bu sayede CarrefourSA çalışanı 12 ayda toplam iki kereden fazla maaş olmuş olur. CarrefourSA personelleri aylık gıda desteğinden faydalanır fakat bunun  miktarını firma kendisi belirler. Bütün çalışanların içinde bulunduğu geçim kaynağı olan maaş alımları kasiyer, orta reyon ve benzeri pozisyonlar için asgari ücrete tabi tutulmaktadır.
carrefour iş ilanları

CarrefourSA'da çalışmak istiyorsanız kasap ve manav mesleğinde odaklanmanız işe alım şansınızı artıracaktır. Kasap ve manav alanında personel bulmakta zorlandığını ifade eden CarrefourSA şubelerine bu reyonlarda çalışma başvurunuz geri çevrilmeyecektir. Eğer sizde bu yönde kendinizi nitelikli ve istekli buluyorsanız CarrefourSA personel alımında  kendinizi diğer çalışma talebinde bulunan kişilerden  daha şanslı görebilirsiniz.

Türkiye'nin en iyi hizmet verme politikasını benimsemiş müşteri memnuniyetinin yüksek kalitede ürünler, hesaplı alışveriş ilkelerini göz önünde bulundurarak en iyi marketler zinciri olmaya hak kazanmıştır.

 Bu memnuniyetin bir parçası olmak ve CarrefourSA çalışanı olmak için Aşağıda bağlantı adresini verdiğimiz CarrefourSA iş başvurusu sayfasında çevrimiçi başvurular yapabilir ve çalışma talebinde bulunabilirsiniz. 2022 yılında çok sayıda personel alımı yapmasıyla  müşteri memnuniyetinin artması odaklı çalışmalarını sürdürmektedir. Sizde müşteri ve personel memnuniyetinin esas alındığı bir çalışma ortamına dahil olmak istiyorsanız, CarrefourSA iş başvuru formu ile çalışma isteğinizi şirkete iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google