Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Diyanete 150 Bekçi Alımı İçin Kadro Verildi

21 Mart tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan bildiriye göre Diyanet'e 150 kişilik bekçi kadrosu verildiği açıklandı. İşte yayınlanan bildiri ve detaylar

2021/03/21

Bekçi olmak isteyenlere EGM'den sonra bir müjdeli haber de Diyanet'ten geldi. Diyanet bünyesine 150 kişilik bekçi kadrosu açıldığı duyuruldu.
21 Mart 2021 tarihli Resmi Gazete'de kamu kurum ve kuruluşlarına ait boş dolu kadro ve derece değişiklikleri yapıldığı görüldü. Yayımlanan kadro değişikliği yazısında bekçi kadrosu dikkatleri çekti. 

Diyanet İşleri Başkanlığı boş dolu kadro değişikliği kısmına baktığımızda din hizmetleri uzmanı, ilçe müftüsü, şube müdürü, ayniyat saymanı, teberrukat saymanı, imam hatip, müezzin kayyım, eğitim görevlisi kadrolarına yapılacak 1000 memur alımının kadrolarının değiştiği ve alımların din hizmetleri uzmanı, ilçe müftüsü, şube müdürü, şef, memur, VHKİ, şoför, eğitim görevlisi, hizmetli, aşçı ve bekçi kadrolarına yapılacağı görüldü. 

Kadro detayları şu şekilde:
Bekçilik için şimdilik kadro verildi. Alım yapılıp yapılmayacağı, ne zaman alınacağı henüz net değil. Belli olunca takipçilerimizle paylaşacağız.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google