Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kamu Bankasından Acil Nakit İhtiyacı Olanlar İçin 36 Ay Vadeli Kredi Kampanyası

Türkiye'nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası, acil nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için 36 ay vadeli tüketici kredisi çıkardığını duyurdu.

2020/11/15

Ziraat Bankası acil nakde ihtiyacı olanlar için tüketici kredisi duyurdu. Bankanın resmi sayfasından yayımlanan bilgilendirmede, tüm bireysel ihtiyaçlar için kullandırılabilecek krediye dair, "Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun." denilirken, ilgili kredi kampanyasıyla ödeme seçeneklerinin  esnek tutulduğu, 36 aya kadar vade imkanı tanındığı, başvuruların Şubeler, Web sitesi, Ziraat Mobil, İnternet Şubesi, ATM ve Çağrı merkezleri aracılığıyla yapılabileceği kaydedildi.

İlgili kampanyayla 5 bin TL kredi çekerek bunu 36 ayda ödemek isteyen Ziraat Bankası müşterileri, aylık %1.49 faiz oranıyla 189.55 TL taksitle geri ödeme yapabilecekler. Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi kampanyasında yıllık maliyet oranı ise %24.169 olarak belirlenmiş durumda.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google