Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Eczacıbaşı İş Başvuru Formu

Eczacıbaşı personel alımı hakkında bilgiler, başvuru şartları ve Eczacıbaşı iş başvurusu burada. eleman alımlarına devam eden kurumun iş ilanları...

2020/11/22

Türkiye'nin ilk modern ilaç fabrikası Eczacıbaşı, ulusal ve uluslararası pazarlara yönelik olarak çalışan bir sanayi kuruluşu olmayı başarmıştır. Köklü bir geçmişe sahip olan şirket, açık pozisyonlarını kapatmak için personel alımı yapıyor. 5 tanesi yabancı ortaklı olmak üzere toplam 49 kuruluşu olan Eczacıbaşı grubu, bünyesinde binlerce kişiye istihdam sağlıyor. Sizde bu ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, Eczacıbaşı kariyer sayfasından iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Yapılan tüm başvurular insan kaynakları departmanı tarafından incelenmektedir. Kariyer sayfasından, aradığınız kriterlere uygun mesleği bulabilmek için detaylı arama yapabilirsiniz.

Personel alımlarını internet üzerinden yapan şirket; yeni mezun, profesyonel ve stajyer başlıkları altında işe alım gerçekleştirmektedir. Şirkete ait işe alım süreci şu şekilde işlemektedir:

Seçme Süreci

  1. Başvuru
  2. Test ve Envanter (Genel yetenek testleri, kişilik envanteri, yabancı dil testleri)
  3. Yetkinlik ve Değerlendirme (Görüşme, işe alım değerlendirme merkezi, referans kontrolü)
  4. Teklif
Eczacıbaşı işe alımlarının internet üzerinden yayınlanan iş ilanları üzerinden yapıldığından yukarıda bahsetmiştik. İş ilanlarına yapılan başvurular bir havuzda toplanarak Eczacıbaşı insan kaynakları tarafından incelenmektedir. Firmaya ait iş ilanları listesine için tıklayın. Açılan sayfada, yeni mezun, profesyonel ve stajyer ilanlarına ulaşabilir, çalışmak istediğiniz pozisyona başvuruda bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google