Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Cumhurbaşkanı Açıkladı: 110 Bin Personel Alımı Yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iş arayan vatandaşlara müjdeyi verdi. Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre birçok şehirde 110 bin personel alımı yapılacağı duyuruldu.

2020/06/29


Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de sosyal ve ekonomik anlamda etkileri görülen pandemi nedeniyle artan işsizlik büyük bir sorun haline gelirken hükumet, işsizlik sorununa çözüm bulacak, vatandaşlara yeni istihdam alanları sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Konuya ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada organize sanayi bölgelerinde yeni fabrikalar açıldığını ve bunun bir iftihar görüntüsü olduğunu söyledi.

Erdoğan açıklamasında şunları söyledi: "Sosyal koruma kalkanı adı altında hanelere 6 milyar liranın üzerinde nakti yardım yaptık. Bunun yanında kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, işsizlik ödeneğinde 18 milyar liraya yakın kaynağını milletimizin hizmetine sunduk.

Sürekli kişisel gelişim temalı bir proje çağrısına çıkıyoruz. STK'ları hedef alan 35 milyon lira bütçeli bu çağrılar iletişim, spor, kültür ve sanat faaliyetlerine kadar 8 ayrı başlıkta toplanmıştır.

Yarın 926 devlet koruması altında gencimiz 274 şehit ve gazi yakınımız kura ile kamu kuruluşlarına yerleştirilecek. Sonuçlar Aile, Çalışma Bakanlığı sayfasında yayımlanacak."

110 BİN PERSONEL İSTİHDAMI

Açılan yeni fabrikalar, işyerleri ve diğer işyerlerine 110 bin istihdam sağlanacağı açıklandı.

Personel alımlarından haberdar olmak için Instagram sayfamızı takip edebilirsiniz. Instagram sayfamızı takip etmek için TIKLAYIN.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google