Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Sur Yapı İnşaat İş Başvuru Formu

İnşaat sektöründe çalışmak istiyorsanız, Sur yapı iş başvurusu bilgilerine ve personel alımı için başvuru kanallarına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

2020/05/22


Geleceğe değer katan örnek projelere imza atan Sur Yapı, ülkemizin en büyük inşaat şirketleri arasında gösterilmektedir. Sur Yapı sadece Türkiye'de değil, globalde de bilinirliği olan bir şirkettir. Yapacağı yeni projelerinde ihtiyaç doğrultusunda personel alımına giden şirket, işe alımlarını Sur Yapı başvuru formu dolduran aday bilgilerini inceleyerek, uygun gördüğü adayları seçerek gerçekleştiriyor. Sur Yapı personel alımı bilgileri ve iş başvurusu için kullanacağınız formun bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Sur Yapı eleman alımı, şirketin insan kaynakları sayfasında yayınladığı ve bizim de aşağıda bağlantısını paylaşmış olduğumuz Sur Yapı iş başvuru formu üzerinden yapılmaktadır. Formu dolduran adayların bilgileri şirketin insan kaynakları yöneticileri tarafından incelenmektedir. Adayın başvurusunun olumlu olarak değerlendirilmesi üzerine formda belirtilen iletişim adresleri (telefon veya e-posta) yoluyla adayla irtibat sağlanacaktır. Sur Yapı iş başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Açılan sayfada sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup, sisteme özgeçmişinizi yüklemeniz gerekmektedir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google