Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Evde Nikah Şekeri Yaparak Para Kazanma Modeli

Evde nikah şekeri yaptıran yerler ile anlaşıp, evde nikah şekeri yaparak, para kazanabilirsiniz. İş hakkında tüm detayları sizler için hazırladık.

2021/01/15

Evde çalışarak para kazanmak isteyen hanımlar, son dönemlerde popülerliği artan bir iş kolu olan nikah şekeri yaparak, hatırı sayılır gelirler elde edebilirler. Üstelik çalışırken malzeme harcaması yapmanıza da gerek yok. Firmalar verdiği sipariş adedine göre size lazım olacak olan malzemeleri temin ediyorlar. Sizde emsallerine uygun olarak nikah şekerleri hazırlıyorsunuz. Aldığınız siparişleri zamanında teslim etmeniz gerekiyor. Alacağınız ücret ise el çabukluğunuz ve yaptığınız nikah şekeri adedine göre değişiklik gösteriyor.

EVDE NİKAH ŞEKERİ YAPARAK NE KADAR KAZANILIR?

Düğün organizasyon firmaları, toplamda 100 – 1000 adet arasında sipariş verirler. Ekstra süsleme boncuk takma gibi sizi biraz daha fazla uğraştıracak işler, ücretinize yansır. Eğer gün içerisinde 1000 rakamını tutturabilirseniz aylık 4,500 TL gibi büyük paralar kazanabilirsiniz. Bu sebepten dolayı bir ekibiniz var ise ekibiniz ile yoksa da aileniz ile bu işi yapmanızı tavsiye ederiz.

EVDE NİKAH ŞEKERİ NASIL YAPILIR?

Evde nikah şekeri yapmak zor bir iş değildir. Öğretici videoları izleyerek sizde bu işi kolayca yapabilirsiniz. Aşağıdaki videoda örneği mevcuttur. 3 dakikalık bu videoyu izleyerek, sizde evinizde kolayca nikah şekeri yapabilirsiniz.

EVDE NİKAH ŞEKERİ YAPTIRAN FİRMALAR

Genellikle bu işi düğün organizasyon firmaları yaptırmaktadır. Sitemizde iş verenler ile çalışmak isteyenleri buluşturuyoruz. Sizler çalışmak için nasıl bu sayfaya geldiyseniz, iş verenler de çalışan bulmak için bu sayfayı ziyaret etmektedir. Bu yüzden yorum kısmına yaşadığınız ili ve mail adresinizi yazarak, iş verenlerin sizinle irtibata geçmesini sağlayabilirsiniz.

İş umuduyla sizden kapora isteyen kişilere inanmamızı ve bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.
( Gizle )
  1. Bursa osmangazi emek is bna vermsnZ 10 kişiyiz

    YanıtlaSil
  2. Şerife aslan
    Tekirdağ ergene

    YanıtlaSil
  3. Merhaba cok acil ise ihtiyacim var geri donus saglarsaniz cok mutlu olurum adım Ebru Bursa da yaşıyorum

    YanıtlaSil
  4. AYDIN
    akkayagulcin02@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Istanbul Ataşehir . turkmensirlikaya@hotmail.com

    YanıtlaSil

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google