Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Evde Kuruyemiş Paketleme İşi Veren Yerler

Evde kuruyemiş paketleme işi yaparak kazanç elde etmek mümkün. Peki evde kuruyemiş paketleme işi nasıl yapılır? Tüm detaylara yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/11/20

Evde çalışarak para kazanma modeli her geçen gün yaygınlaşıyor. Özellikle boş vakti bulunan hanımlar, aile bütçelerine katkıda bulunmak için evde küçük işler yaparak para kazanabiliyorlar. Bunlara; paketleme, süsleme, dikme, doldurma gibi işler örnek gösterilebilir. Evden çalışma modeliyle ek iş gibi ufak gelirli işler olacağı gibi gerekli özveri verilirse ana iş olarak yapılarak ciddi kazançlar elde edilebilmektedir. Sizlerde vaktinizi çalışarak değerlendirebilirsiniz. Evde kuru yemiş paketleme işi yaparak, 2800 TL ile 3.500 TL arasında kazançlar elde edebilirsiniz. Üstelik ortaya bir sermaye koymanıza da gerek yok. Tek sermayeniz emeğiniz olacak. Kuru yemişler ve paketlemek için kullanılacak malzemeler şirketler tarafından size gönderilecektir. Paketleme malzemeleri gönderilmediği durumlarda bu malzemeleri kendiniz temin ederek, çalıştığınız şirketten parasını isteyebilirsiniz. Bu yazımızda evde kuru yemiş paketleme işi yaparak nasıl para kazanılır? Bundan bahsedeceğiz.

EVDE KURU YEMİŞ PAKETLEYEREK AYDA NE KADAR KAZANILIR?

Butik kuru yemişçiler ve düğün işi yapan organizasyon firmaları, toplamda 100 – 1000 adet arasında daha sonrasında 1000 ve katları şeklinde sipariş verirler. Eğer gün içerisinde 1000 rakamını tutturabilirseniz aylık 3.500 TL gibi paralar kazanabilirsiniz. Bu sebepten dolayı bir ekibiniz var ise ekibiniz ile yoksa da aileniz ile bu işi yaparak ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Kazanacağınız tutar sizin performansınıza göre değişiklik gösterecektir.

EVDE KURU YEMİŞ PAKETLEME NASIL YAPILIR?

Evde kuru yemiş paketleme işi yapmak zor bir iş değildir. Günde 3 - 4 saatinizi ayırarak bu işi kolayca yapabilirsiniz. Paketleme işi yapacak olan kişilerden herhangi bir el becerisi istenmemektedir. Aldığınız siparişe göre kuru yemişleri gramajlarına ve türlerine (sadece yer fıstığı, sadece Antep fıstığı, karışık çerez gibi) göre paketlemeniz istenmektedir.

EVDE KURU YEMİŞ PAKETLEME İŞİ YAPTIRAN FİRMALAR

Genellikle bu işi butik kuru yemişçiler ve düğün organizasyon firmaları yaptırmaktadır. Sitemizde iş verenler ile çalışmak isteyenleri buluşturuyoruz. Sizler çalışmak için nasıl bu sayfaya geldiyseniz, iş verenler de çalışan bulmak için bu sayfayı ziyaret etmektedir. Bu yüzden yorum kısmına yaşadığınız ili ve mail adresinizi yazarak, iş verenlerin sizinle irtibata geçmesini sağlayabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu işi ekip halinde yapmanız sizi daha fazla motive edecektir. Fakat isterseniz de tek kişi olarak da çalışabilirsiniz.
( Gizle )
  1. İstanbul / sancaktepe
    abuzercubukcu@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Kastamonu/Merkez
    cifciogluipek@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Kutahya
    hak905505@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Kutahya
    hak905505@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Isparta merkez
    cakmakeda66@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Muğla merkez
    busradindar97@icloud.com

    YanıtlaSil
  7. Ankara Özkan Dağdeviren bu işi yapmak istiyorum kiminle iletişime geçmem lazım

    YanıtlaSil
  8. Eskişehir
    gulnurozturk827@gmail.com

    YanıtlaSil
  9. Istanbul esenyurt
    rabiahanim28@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Ben işsizim kendime güveniyorum Şanlıurfa / Eyyübiye
    Merkez

    YanıtlaSil
  11. Hijyen kurallarına uyarak ailece paketleme yapabiliriz..

    haktantanrikuli3@gmai.com
    Pendik/İstanbul

    YanıtlaSil

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google