Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Evde Balon Paketleme İşi Yaptıran Yerler

Evden çalışarak para kazanmak isteyen kişiler için evde balon paketleme işi yaparak para kazanma yöntemi hakkında bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/11/14

Evdeki vaktinizi çalışarak değerlendirmek veya ek gelir isteyen kişiler için bu yazımızda evde balon paketleme işi hakkında bilgiler vereceğiz. Son dönemlerde evde çalışarak para kazanma modeli bir hayli yaygınlaştı. Özellikle boş vakti bulunan hanımlar, paketleme, süsleme, doldurma gibi ufak işlerle büyük gelirler elde edebiliyorlar. Bu bağlamda evde balon paketleme işi yaparak, hatırı sayılır gelirler elde etmeniz mümkün. Ortaya bir sermaye koymanıza da gerek yok. Tek sermayeniz emeğiniz olacak. Firmalar verdiği sipariş adedine göre size lazım olacak olan malzemeleri temin ediyorlar.

EVDE BALON PAKETLEYEREK NE KADAR KAZANILIR?

Düğün işi yapan organizasyon firmaları, toplamda 100 – 1000 adet arasında sipariş verirler. Ekstra süsleme boncuk takma gibi sizi biraz daha fazla uğraştıracak işler, ücretinize yansıtılmaktadır. Eğer gün içerisinde 1000 rakamını tutturabilirseniz aylık 2.500 TL gibi paralar kazanabilirsiniz. Bu sebepten dolayı bir ekibiniz var ise ekibiniz ile yoksa da aileniz ile bu işi yaparak ciddi gelirler elde edebilirsiniz.
evde balon paketleme

EVDE BALON PAKETLEME NASIL YAPILIR?

Evde balon paketleme işi yapmak zor bir iş değildir. Bu işi yapacak olan kişilerden herhangi bir el becerisi istenmemektedir. Aldığınız siparişe göre balonları renk ve adedine göre gruplandırıp paketlemeniz gerekmektedir.

EVDE BALON PAKETLEME İŞİ YAPTIRAN FİRMALAR

Genellikle bu işi düğün ve doğum günü organizasyon firmaları yaptırmaktadır. Sitemizde iş verenler ile çalışmak isteyenleri buluşturuyoruz. Sizler çalışmak için nasıl bu sayfaya geldiyseniz, iş verenler de çalışan bulmak için bu sayfayı ziyaret etmektedir. Bu yüzden yorum kısmına yaşadığınız ili ve mail adresinizi yazarak, iş verenlerin sizinle irtibata geçmesini sağlayabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu işi ekip halinde yapmanız sizi daha fazla motive edecektir. Fakat isterseniz de tek kişi olarak da çalışabilirsiniz.
( Gizle )
  1. Çok acil işe ihtiyacım var bende evde balon paketlemek istiyorum izmirde oturuyorum // annem_4785@hotmail.com üzerinden bana ulaşırsanız cok sevinirim iyi çalışmalar sağlıklı günler dilerim

    YanıtlaSil
  2. Selamün aleyküm evde balon paketleme işini yapabilirim mail adresim kenanunal67@hotmail.com bana buradan ulaşabilirsiniz

    YanıtlaSil
  3. iclalyesil0929@gmail.com
    Ankara/Keçiören

    YanıtlaSil
  4. ankarada oturuyorum getirirseniz sevinirim gerçekten ihtiyacım olmasa iş aramazdım

    YanıtlaSil
  5. Evde balon paketleme yapabilirim meil den ulasabilirsiniz
    Sercanderman27@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Istanbul pendik
    kayramaya@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. bgm.crcr@gmail.com
    Mamak/ ANKARA

    YanıtlaSil
  8. merhaba BALIKESİRDEYİM. bu benimki eposta as456asdftg@gmail.com
    sizi bekliyorum

    YanıtlaSil
  9. cimbom_sabo@hotmail.com nurgül temel çanakkale merkez

    YanıtlaSil
  10. Işe ihtiyacım var Eğirdir/ Isparta Feyzagky.55@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. Adiyamandayim balon paketleme işi yapabilirim ulasmak isterseniz kalkan-kalkan07@hotmail.com

    YanıtlaSil
  12. edauzunyurt98@gmail.com
    Samsun/Terme acil iş ihtıyacım var burdan bana ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google