Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Erdoğan Açıkladı: 81 Şehirde Öğrencilere Hediye Tablet ve Bilgisayar Verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli bir son dakika açıklaması geldi. Erdoğan; ihtiyaç sahibi 500 bin öğrenciye hediye tablet ve bilgisayar verilecek.

2020/10/05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Kameraların karşısına geçen Erdoğan, Türkiye genelinde ihtiyacı olan öğrencilere tablet ve bilgisayar verileceğini söyledi.

İLK AŞAMADA 500 BİN

Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında Milli Eğitim Bakanlığının ilk aşamada 500 bin tablet ve bilgisayar dağıtacağını ifade etti.

TARİH VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada ilk aşamada tablet ve bilgisayarların haftaya dağıtılacağını söyledi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİLECEK

Erdoğan, tablet ve bilgisayarların ihtiyaç sahibi öğrencilere verileceğini söyledi. Siz de aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

BAŞVURU NASIL HANGİ SAYFADAN?

Henüz başvuru konusunda bir açıklama yapılmadı. Açıklama geldiği an isegir.net'te olacak. 
( Gizle )
  1. Sayin baskanim kizim 4. Sinifa gidiyor bigisayarimiz yok sizden cok rica efiyorum kizim icin bilgisayar istiyo derslerinden cok geri kaldi yardimci olursaniz cok seviniriz saygilarimla tesekkurler.

    YanıtlaSil
  2. Benimde tablete ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  3. Ben kardeşim ve yiğenim kim istiyorum babamı isten çıkardılar bilgisayarımız bozuldu şuan sağolsun komşudan aldık ama çocukta isi icin kullanmam gerek deyip istedi yigenimde annesi kardeşim olur eşi terk etti babalarla yasiyo ilk okula başladı birde onun icin rica ediyorum yardım edin en azından derslerinden kalmasınlar tablet veya bilgisayar ne uygun görülürse görülmezse de kısmet ama gerçekten ihtiyaçları var ve başarılı bir öğrenci

    YanıtlaSil

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google