Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Halkbank 6 Ay Geri Ödemesiz 10.000 TL Sosyal Hayata Destek Kredisi Veriyor

Halkbank, piyasa faiz oranının altında, 6 ay geri ödemesiz 10.000 TL ihtiyaç kredisi verdiğini duyurdu. Peki Halkbank kredi başvurusu nasıl yapılacak? Başvuru şartları ve detaylara haberden ulaşabilirsiniz.

2020/06/23


Kamu bankası statüsünde faaliyet gösteren Ziraatbank, Vakıfbank ve Halkbank, ekonomik istikrar programı kapsamında yeni paketler açıklamaya devam ediyor. Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Halkbank, 6 ay geri ödemesiz, düşük faizli bireysel ihtiyaç kredisi veriyor.

Vatandaşların temel ihtiyaçlarından; elektrik faturası, su faturası, doğalgaz faturası, kira giderleri, temel ihtiyaçların giderlerinin karşılanabilmesi amacıyla düşük faiz seçeneklerini sunarak ilk ödeme tarihini 6 ay sonra başlatan krediler vermeye başladı.

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI;

Bu Kredi'de faiz oranı yüzde 0,49 oranında olacak. Vade oranında ilk 6 ay, anapara, faiz ve taksit ödemeleri yapılmayacak. 30 ay boyunca vatandaşların kullanmış olduğu kredi miktarına bağlı olarak eşit taksitler halinde ödemeler gerçekleştirilecek. En düşük 3000 TL, 5000 TL, 7500 TL ve en fazla tutar olan 10 bin TL'ye kadar kredi almak isteyen vatandaşlar temel ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Halkbank şubelerine başvuru yaparak, internet bankacılığı üzerinden online olarak, ATM üzerinden ve mobil bankacılıktan gerekli olan adımları tamamlamak gerekmektedir. Halkbank Dialog merkezi 0850 222 0400 aracılığı ile bankacılık işlemleri aracılığı ile gerekli başvurular gerçekleştirilebilecek.

İnternet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu nasıl yapılacak?

Adınıza tanımlı hesap bilgilerinin girişini yapılmasının ardından başvuru butonu bireysel kredi başvurusu ekranı kredi türüne tüketici kredisi alt ekranda bireysel temel ihtiyaç destek kredisi butonuna tıklamak gerekecektir.

GERİ ÖDEME PLANI;

10.000 TL kredinin taksit tutarı; 30 ay boyunca 376 TL'dir 7500 TL kredinin 282 TL, 5000 TL kredinin aylık eşit şekilde 188 TL iken 3000 TL kredi de aylık 30 eşit taksitle 113 TL şeklinde geri ödeme oluşturuluyor. Bu rakamlar Halkbank resmi internet sitesi üzerinden açıklanmıştır. Ayrıca Kredi başvurularında tahsis ücretli Binde 5 oranında ilave ücret ödemesi gerçekleştirilecek. Başvuru yapanlardan kesecek diğer ödemelerden bir tanesi de binde 7,5 komisyon olan kefaret tutarı ödenecektir. Toplam olarak bir kereye mahsus olarak yüzde 1,10 tutarında komisyon tahsili gerçekleştirileceği açıklanmıştır.
( Gizle )

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google