Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Orman Genel Müdürlüğü 80 Şoför Alımı Yapacak

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü sözleşmeli 80 şoför alımı yapacağını duyurdu. Başvuru tarihleri ve başvuruda bulunacak olan kişilerde aranan genel ve özel şartları sizlerle paylaşıyoruz. İşte Orman Genel Müdürlüğü'nün 80 şoför alımına ilişkin tüm detaylar...

2020/05/17

Orman Genel Müdürlüğü 80 Şoför Alımı

Orman Genel Müdürlüğü, personel alımına ilişkin duyurusunda 122 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Açılan bu 122 kişilik kadronun 80'i şoför, 15'i mühendis kadroları, 22 tanesi de avukat olarak belirlendi. Bizler bu yazımızda Orman Genel Müdürlüğünün bünyesine katmayı düşündüğü 80 kişilik şoför alımıyla ilgili detayları sizlerle paylaşacağız.

Şoför alımına başvuruda bulunmak isteyen kişiler 1 - 12 Haziran 2020 tarihleri arasında http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile başvuru yapabilirler. Başvuru işlemleri 12 Haziran 2020 gecesi saat 23:59’da sona erecektir."
Adayların başvuru sürecine dair tüm detayları Orman Genel resmi sayfadan takip edebilecekleri açıklandı.
personel alımı dağılımı

Başvuru Genel Şartları

  1. 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  2. 657 sayılı Kanun’un 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1’de yer alan sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanun’un 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.
  3. Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

Özel Şartlar

  1. 2018 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3 VE KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  2. Son müracaat tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak,
  3. Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak
  4. C sınıfı ehliyete sahip olmak,
  5. Cinsiyeti Erkek olmak,
( Gizle )

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google