Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İŞKUR'dan Bayram Müjdesi: Önce Kurs Sonra İş Verilecek

İŞKUR'dan müjdeli haber sonunda geldi. Bayram sonrasında İŞKUR iş başı eğitimi kursları açılıyor. Kurs süresince adaylara ücret ödenecek ve kurs bitiminde de iş garantisi verilecek. İşte İŞKUR iş başı eğitim kursları hakkındaki tüm detaylar.

2020/05/26

İşkur iş başı eğitim

İŞKUR'dan çalışmak isteyen vatandaşlara bayram müjdesi geldi. İŞKUR tarafından belirli alanlarda istihdam edilmek üzere açılacak olan kurslarda önce kurs kapsamında ilgili işe dair eğitimler verilecek daha sonra da alanda istihdam olanağı sağlanacak. Ayrıca kursa katılım sağlayan kişilere günlük ücret verilecek. İŞKUR iş başı eğitim kursları bir çok ilde açılacak olup, kursların hangi illerde açılacağına ilişkin bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Hangi İllerde, Hangi Kurslar Açıldı?

İŞKUR kapsamında SAMSUN, Giysi Tadilatçısı, DENİZLİ Makineci (Dikiş), ADANA Galvanizli/Galvanizsiz Tel Ürünleri Üretim İşçisi, Makine Nakışçısı, Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama Elemanı, Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama Elemanı, Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama Elemanı, Giysi Tadilatçısı, El Nakışçısı, Seramik Sırlama Makinesi Operatör, Çocuk Gelişimi Meslek Elemanı, Minyatürcü, BATMAN Dokuma Konfeksiyon Makineci, ANKARA Şiş ve Tığ Örücülüğü İle Oyuncak Bebek Yapımcısı (Amigurumi), HATAY Yöresel Bez Dokumacısı, BATMAN Kesimci (Konfeksiyon), MARDİN Kadın Giyim Modelist Yardımcısı RİZE Takı Çizimi ve Üreticisi, AFYONKARAHİSAR Çayır Mera ve Yem Bitkileri Yetiştiricisi, ADANA Pasta Yapım ve Sunum Elemanı, MALATYA Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama Elemanı, MALATYA Kadın Plaj Giysileri Dikim Elemanı, İSTANBUL Akıllı Bina Otomasyon Sistemleri Bakım Onarımcısı, ELAZIĞ Bakır İşleme ve Süslemecisi alanlarında alım yapılacaktır.

İŞKUR İş Başı Eğitim Programı Maaş Tablosu

iş başı eğitim maaş tablosu
Katılımcının işyerinde haftada 6 gün ve ayda 26 gün çalışması halinde 2.324 TL katılımcı zaruri gideri banka hesabına yatırılacaktır.

Başvuru Şartları Nedir?

İŞKUR iş başı eğitim kursları kayıt olmak için öncelikle adayların İŞKUR’a kayıtlı olması ve işsiz olması, 15 yaşını aşmış olması, İşverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamak, herhangi bir sosyal güvencesi olmamak, Programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamak, 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olmak, meslek danışmanlığı hizmetinden yararlanmış olmak, programa devam etmelerine engel durumları bulunmamak kaydıyla açıköğretim öğrencisi olmak, tarımsal faaliyette bulunanlar ile isteğe bağlı sigortalı sayılanlar, sosyal yardım, engelli maaşı ile dul ve yetim aylığı alanlar da işbaşı eğitim programından yararlanmak da ilgili kursa kaydolmaya engel durum teşkil etmemektedir.

İlgili kurslara https://esube.iskur.gov.tr/Kurs/KursOnAir.aspx?ProgramTur=1 adresinden erişebilirsiniz.
( Gizle )
  1. Konya kulundan AŞIR acikel saygılar sevgiler selamlar 98de girdim işe 1yil çalıştım başka sigorta girişim yok o günden beri işsizim ışsizlik desteği almıyorum engelliyim 165 koronik kalp hastasıyım ilaçlarımı kullanıyom iş arıyorum yatılı 05388709504arayin görüşelim otellerde hastanede temizlikçi aşçıyardimcisi doğrama pişirme yemekte kepçeci yanı yemek dağıtımı yaparım beni ara yardımcı olun çok zor durumdayım arayın beni

    YanıtlaSil

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google