Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Koronavirüs Tedbirlerini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun süren kabine toplantısı sonrası yeni korona virüs tedbirlerini kamuoyuyla paylaştı. Erdoğan, bayramda sokağa çıkma yasağı, camilerin açılacağı tarih, okulların tekrar eğitime başlayıp başlamayacağı ve şehirler arası ulaşım kısıtlaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.İş açıklamalara ilişkin tüm detaylar

2020/05/18


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısından sonra ulusa sesleniş şeklinde açıkladığı yeni koronavirüs tedbirlerinin satır başlarınızı haberimizde paylaşıyoruz. İşte en çok merak edilen o soruların cevapları.

BAYRAMDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonucu yaptığı ulusa seslenişte bayramda sokağa çıkma yasağıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaya göre 23, 24, 25 26 Mayıs tarihlerinde 81 il genelinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Arefe gününden itibaren başlayacak olan sokağa çıkma yasağı tüm illerde olacak ve kısıtlama bayram günlerinin tamamını kapsayacak şekilde olacak

SEYAHAT YASAĞI 15 GÜN DAHA UZATILDI
15 ilimiz için geçerli olan seyahat kısıtlaması 15 gün daha uzatıldı.

CAMİLER NE ZAMAN AÇILACAK?
29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlayarak camilerimizi ibadete açılıyor. Erdoğan: "Cemaatle namazı yine kurallar içinde ifa edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

OKULLAR AÇILACAK MI?
En çok merak edilen konuların başında okulların durumu geliyordu Recep Tayyip Erdoğan bu duruma ilişkin "Eğitim öğretim yılını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Yeni eğitim öğretim yılı eylül ayında başlayacak." açıklamasında bulundu.
( Gizle )
  1. Benim devletim dünyada bulunmaz bir devlet seni cooooooookk seviyorum

    YanıtlaSil
  2. Devlet yasaklamış sa bi bildiği vardır allah devletimize zeval vermesin

    YanıtlaSil

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google