Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Berat Albayrak'tan 10.000 TL Temel İhtiyaç Desteği Kredisi Açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan temel bireysel ihtiyaç desteği kredisine ilişkin açıklama geldi. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank üzerinden korona dönemine özel olarak düşük faizli 6 ay geri ödemesiz verilen krediye milyonlarca kişi başvuruda bulundu. İşte Bakan Berat Albayrak'ın konuya ilişkin açıklamaları...

2020/05/23

Bakan Albayrak açıklama

Korona virüsü nedeniyle nakit ihtiyacı olan ve hane halkı geliri 5.000 TL'nin altında olan vatandaşlar için kamu bankaları üzerinden 10.000 TL'ye kadar bireysel ihtiyaç kredisi verileceği açıklanmış ve açıklanan bu krediye milyonlarca vatandaş başvuruda bulunmuştu.  Bakan Albayrak bugüne kadar 6 milyondan fazla kişiye 37 milyar liralık destek dağıtıldığını kamuoyuna duyurdu.

EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI PAKETİ KAPSAMINDA ÖDENEN DESTEKLER 252 MİLYAR LİRAYA ULAŞTI

Bakan Albayrak, açıklamalarında ekonomil istikrar kalkanı paketi kapsamında ödenen desteklerin 252 milyar liraya ulaştığını duyurdu. Geçtiğimiz gün Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamada pandemi süreci boyunca verilen destekler konusunda gelişmiş ülkelerin dahi ilerisinde olduğumuzu ifade etmişti.

Türkiye'nin 2023 hedefine varmak için daha sıkı çalışacaklarını vurgulayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak "Hazırladığımız destek paketlerimizle esnafımıza, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerimize (KOBİ) ve tüm vatandaşlarımıza kalkan olduk. Salgın sonrası dönemde de güçlü Türkiye’nin, güçlü ekonomisini 2023 hedeflerine ulaştırmak için durmaksızın çalışacağız” dedi.

BERAT ALBAYRAK'TAN YENİ BİREYSEL TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ KREDİSİ AÇIKLAMASI  

Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın en çok başvuru yaptıkları desteklerden biride kamu bankalarından verilen 6 ay ertelemeli düşük faizli devlet destekli ihtiyaç kredisi paketi oldu.
Berat Albayrak açıklamaları

Konu hakkında açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 5.5 milyona yakın aileye 1000 TL'lik nakdi yardım yapıldığını ve geliri 5.000 TL'nin altında olan 6 milyondan fazla vatandaşa bugüne kadar 37 milyar TL'lik bireysel ihtiyaç desteği sağlandığı belirtildi.

Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Devletin kamu bankaları aracılığıyla hane halkı geliri 5.000 TL olan vatandaşlara sunduğu 10.000 TL'ye kadar 6 ay geri ödemesiz, 0,49 faiz oranlı ve 36 aya kadar vade seçeneği olan bireysel temel ihtiyaç kredisini Ziraat Bankası, Halkbanksı veya Vakıfbank vermektedir. Başvurunuzu şubeye gitmeden internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Edindiğiniz geri dönüşlere göre en kolay başvuru Vakıfbank üzerinden gerçekleştirilmektedir. 

Vakıfbank üzerinden bireysel ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için tıklayın.

Açılan sayfadaki formda sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Kredi başvunuza ilişkin sonuç değerlendirme aşaması tamamlandıktan telefonunuza SMS olarak gelecektir.

Yeni yardım ve destek paketlerinden haberdar olmak için Instagram sayfamızı takip edin. Instagram sayfamızı takip etmek için TIKLAYIN.
( Gizle )

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google