Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Algida İş Başvuru Formu

Dünyanın en ünlü dondurma markası Algida'ya iş başvurusu için güncel Algida iş ilanları listesinden kendinize uygun bir iş ilanını seçip, iş başvurusu yapabilirsiniz.

2020/05/14

Algida logo
İhtiyaçlarınıza uygun fırsatları ve yenilikleri ön plana çıkaran sitemiz, sizin için uygun çalışma seçeneklerini her zaman daha verimli ve aktif bir plan ile su yüzüne çıkaracak ve bu sayede daha rahat Algida iş başvurusu konusunda bilgiye ulaşabileceksiniz. Ülkemizde hemen hemen onlarca gıda markasının üreticisi olan Unilever firması, yüzlerce marka ile tüketiciye ulaşıyor. Algida fabrikası, sanıldığının aksine sadece yazın üretim yapmıyor. Kışın mevsimi de üretim yapmaktadır.

Unilever Türkiye’de bulunan 8 fabrikasında, 5.000’den fazla çalışanına çok iyi maaş ve sosyal haklar sunuyor. Unilever’in Algida markalı ürünleri ülkemizde Konya ve Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde binlerce kişiye istihdam sağlıyor. Algida fabrikalarında Türkiye’nin ve birçok dünya ülkelerinin severek tükettiği gıda ürünlerinin üretimi ve ambalajlanması yapılıyor. Türkiye’nin sevilen dondurma markalarının üretimi, satış ve dağıtımının yapıldığı Çorlu fabrikasında sağlıklı şartlarda üretim yapılıyor. Algida’nın ev tipi dondurma markası Carte d’Or, geleneksel Türk lezzetleri ile dondurma birleşince yepyeni lezzetler ortaya çıkıyor. Magnum, Cornetto’dan sonra Carte d’Or, Yeni Tatlı Kuplar Serisi ile Supangle, Kazandibi ve Sakızlı Muhallebi gibi tatlılar bu tesislerde üretiliyor. Çorlu’dan sonra ikinci, dünyada 35’inci Algida üretim tesisi ise, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteriyor.
Magnum

Tercihen Lise veya Meslek Lisesi personeli olarak görevlendirilecek olan personeller yurt dışı kaynaklı Unilever güvencesi altında çalışmanın ayrıcalığını yaşayacak. Dünyanın sevilen dondurma markası Algida’nın Çorlu veya Konya üretim tesislerinde çalışmak isterseniz isterseniz direkt olarak fabrikaların İnsan Kaynakları departmanına CV bırakabilirsiniz. Yada Unilever insan kaynakları sayfasından internet üzerinden iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Algida iş başvurusu için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google